märts, 2023
31mär19:00Erakordne viskiõhtu 31. märtsil Pärnus19:00 Villa Ammende Restoran, Mere puiestee 7, Pärnu
Sündmuse detailid
Head sõbrad! 31. märtsil kutsume Teid Pärnusse, Villa Ammendesse nautima ühte erilist ja ainulaadset viskiõhtut. Tegu on täispika viski õhtusöögiga, mille sarnast ikka annab otsida. Kuid mitte ainult! Viskisid esitlebTeile
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Head sõbrad! 31. märtsil kutsume Teid Pärnusse, Villa Ammendesse nautima ühte erilist ja ainulaadset viskiõhtut. Tegu on täispika viski õhtusöögiga, mille sarnast ikka annab otsida. Kuid mitte ainult! Viskisid esitlebTeile Distillery GUILLON asutaja Thierry Guillon isiklikult!
Kas teadsite, et Champagne maakonnas Prantsusmaal toodetakse ka viskit? Distillery GUILLON on asutatud aastal 1997 ning nende motoks on: „Neither whiskey nor Bourbon this is GUILLON“. Selle maja kanget alkoholi kogu selle ilus, muuhulgas pilkupüüdvad pudelid, kohtab igas Champagne’ piirkonna nooblis alkoholipoes ja vinoteegis. Nüüd on tore võimalus teha lähemalt tutvust selle põneva kange alkoholiga ka Eestis. Seda enam, et nii intrigeerivast piirkonnast nagu Champagne! Aga et maitserännak oleks veelgi erilisem, oleme kokku pannud täispika viskiõhtusöögi, kus pearoa kõrval astub üllatusesinejana üles ka Moe peenjoogivabriku rukkiviski. Kokku maitseme ära 8 erinevat jooki!
Viskiõhtu viskid ja road
Eelsuupisted ja viskid
Suitsulõhe ja värske kurgi rulaad
Guillon Cuvée 42
Suitsuangerja trühvel murulaugu paneeringus
Guillon Cuvée 46
Auster sibula–chilli vinegretiga
Guillon Finition Champagne
Sinihallitusjuust maasikaga
Guillon Finition Sauternes
Vürtsikas hirve rostbiif sibulamoosiga
Guillon Finition Châteauneuf du pape
Pearoog ja 2 viskit
Röstitud pardifilee viskis marineeritud ploomiraguu, sparglite ja punase veini kastmega
Guillon nr. 1
Eesti Rukkilinnaseviski Tamm&Rukis
Dessert ja viski
Tiramisu ja astelpaju coulis
Guillon Finition Azur
Lõppakkord viski ja šampanjaga
My Golden Dram ehk Minu kuldne topka
Guillon Cuvée 42 , Diebolt Vallois Champagne, Angostura bitter ja suhkrutükk
Hõrgud suupisted, põnev pearoog, keelt allaviiv dessert ning õhtu lõpetuseks külaliste silme all valmiv viski ja šampanja kokteil, sest rändame mõtetes ju siiski Champagne maakonda – see on midagi, millesarnast Villa Ammendes varem tehtud ei ole. Ootame kogu sellest ilust ning ülipõnevast toidu-joogi sobivuskunstist osa saama ka teid!
Õhtu maksumus 119€
Toimumiskoht – Villa Ammende restoran, Mere pst 7, Pärnu Linn
Palun broneerige ette, kirjutades sale@ammende.ee või helistage 372 44 73 888
Koha sündmusele tagab ettemaks.
Aeg
(Reede) 19:00
Koht
Villa Ammende Restoran
Mere puiestee 7, Pärnu