Märtsi esimesed päevad pühendame Gustave Lorentz’i veinimajale, mis asub Prantsusmaal, Alsace’i piirkonnas Altenberg de Bergheim nõlvadel ja kus valmistatakse palju eriilmelisi veine. Tegemist on väga tuntud veinimajaga, mille kõrge kvaliteet on teinud neist piirkonna lipulaeva üle terve ilma.
Meile tuleb külla veinimaja kirglik esindaja Pascal Schiele, kes Alsace’i veini armastajatele juba tuttav käilakuju. Koos temaga korraldame kolmapäeval, 1. märtsil meistriklassi Tallinnas, Bestwine Studios ning neljapäeval, 2. märtsil sõidame Haapsallu, kus toimub veiniõhtusöök kohalikus legendaarses restoranis Kärme Küülik.
1. märts kell 18.00
Gustave Lorentz’i meistriklass
Bestwine Studio (Tartu mnt 82, Tallinn)
Maitsmisele tuleb üheksa selleks õhtuks hoolikalt valitud veini ja vahuveini, mis annavad suurepärase ülevaate maja laiast ampluaast. Meistriklassi degustatsiooni kõrvale pakume suupisteid.
Meistriklassi hind: 49 € / inimene Meistriklassi hind Bestwine klubikliendile: 45 € / inimene
Väärikatele Alsace’i veinidele pühendatud õhtusöök toimub Haapsalu restoranis Kärme Küülik, mille meeskond on loonud spetsiaalselt selleks õhtuks Gustave Lorentz’i veinidest ja Alsace’i köögist inspireeritud 5-käigulise menüü.
Õhtusöögi hind: 79 € / inimene Õhtusöögi hind Bestwine klubikliendile: 74 € / inimene