“THE RICH FLAVOURS OF AUTUMN”
ehk õhtusöök keset kunsti
Inspireerituna kuldsest sügisest, keskaegsest natüürmort kunstistiilist, küpsetest viljadest & rikkalikest loodusandidest, valmib florist ja disainer Peter Boeijkensi & tippkokk Vladislav Djatšuki koostöös kunstiteos lilledest, toidust ja sügisandidest, mida on raske sõnadesse panna. Seda peab nägema, seda peab kogema! See on ülistus loodusele, mis oma kirevas külluses ja lõputus ilus meid toidab ja kätel kannab.
Õhtusöök toimub ühe suure laua taga keset kunstiinstallatsiooni ning sisaldab 5-käigulist menüüd, sobitatud Ruinart Champagne ja veinivalikut ning fotojäädvustust ja ainulaadest kogemust olla keset kunsti.
ÕHTUSÖÖGI MENÜÜ
TERVITUSEKS
Ruinart Brut Champagne
AUSTRID & KAAVIAR
I EELROOG
Whispering Angel Rosé Cotes de Provence, France 2021
TIIGERKREVETI CARPACCIO
guacamole, melon & kimchi kaste
II EELROOG
Cloudy Bay Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 2020
PATE EN CROUTE
pardifilee, iberico, põldvuti maks & portveini geel
III EELROOG
Cloudy Bay Chardonnay, Marlborough, New Zealand 2020
“LOBSTER THERMIDOR”
Küpsetatud homaar, Gruyere & musta trühvli friikad
PEAROOG
Terrazas de los Andes Reserva Malbec, Mendoza, Argentina 2019
RÖSTITUD HIRV
metsaseenerull & hanemaksakaste
DESSERT
Castello D’Albola Vin Santo del Chianti Classico DOC, Tuscany, Italy 2009
“PINEAPPLE IN CHAMPAGNE”
AINULT KAHEL ÕHTUL
teisipäeval, 4.10 & kolmapäeval, 5.10
algusega kell 19:00
Restorani Mon Repos Peakoka korrusel, Narva mnt 92.
Mõlemale õhtule müüakse vaid 20 kohta ehk
KOHTADE ARV ON VÄGA PIIRATUD
Lisainfo & broneerimine:
info@monrepos.ee
Hind ühele külalisele on 400 EUR.
|