Septembri esimesel nädalavahetusel esitleb Bestwine koostöös Talentueuse Champagne’iga Pädaste mõisas Pointillart-Leroy ning teiste ülipõnevate väikeste šampanjamajade loomingut. Päeva jooksul tuleb esitlemisele üle 10 šampanja, mis kõik oma stiililt ja laadilt väga erinevad. Avastamist kui palju!
Nädalavahetuse juhatab sisse Margaux Paysant šampanja meistriklassiga.
Normandiast pärit Margaux, nüüdseks tõeline Champagne’ kodanik, ekspert ja nautleja on agentuuri Talentueuse Champagne butiik-šampanjatootjate saadik. Ta lendab selleks nädalavahetuseks Eestisse, et viia meid maitserännakule läbi erinevate Champagne külade ja ning tutvustada neid õilsaid jooke.
Talenti selle šampanjaagentuuri viinamarjakasvatajatel ja väiketootjatel juba on: nad on tõeliselt andekad suurte šampanjade loomisel!
Pädaste Mõisa majašampanja, Pointillart-Leroy „Descendance“ Premier Cru Brut NV kuulub Talentueuse Champagne andekate grower-champagne’ide perekonda.
Šampanjaõhtusöögi neljakäiguline menüü on restorani Alexander peakokk Achim Braitsch loonud just selleks kauaoodatud sündmuseks ja väljavalitud šampanjasid silmas pidades.
Achim ühines restorani Alexander meeskonnaga 2017. aastal töötades siis Chef de Partie ametikohal. Juba üsna varsti näitas ta oma magustoitudega tipptaset, ammutades nende loomiseks inspiratsiooni kohalikest põldudest, soodest ja metsadest. 2018. aastal edutati ta Sous-Chef ametikohale. Alates selle aasta juulikuust on ta võtnud üle peakoka ameti ning pühendunud Põhjala Saarte köögi arendamisele ning rakendamisele.
Kuigi Achim on Saksa kodanik, kellel on kokakunsti tippharidus ja varasem kogemus Lõuna-Saksamaa ja Šveitsi peenete restoranide köögis, on ta juba üle viie aasta elanud oma perega Muhu saarel.