Aldar Eesti OÜ

on Eesti kapitalil põhinev jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte, mille kaubamärgid on laialt tuntud: CityAlko, SuperAlko, Sadama Turg, Kai Kohvik, Aldar Market, Aldar Cash&Carry ja Kochi Aidad.

Juba täna oleme valmis teenindama jaemüügi-, meelelahutus- ja toitlustusettevõtteid üle Eesti. Oleme orienteerunud kliendile ja hindame pikaajalist koostööd. Kõikidele oma headele püsiklientidele pakume suurepäraste hindadega kaubavalikut ja laias valikus sooduspakkumisi. Hetkel kuulub meie kliendibaasi üle 300 ärikliendi.

MISSIOON – Meie missioon on olla kliendisõbralik, ostuemotsiooni pakkuv, kohalikku elu edendav ja Eesti tootjat toetav kaubandusettevõte.

VISIOON – Meie visioon on propageerida väiketootjate toodangut ning saavutada laia ja kvaliteetse tootevalikuga kaupleja kõrge tuntus. Igaüks leiab meie juurest endale meelepärase toote. Selle kõige juures leidub meil ka palju eestimaist. Usalduslik kliendisuhe ja lojaalne töötajaskond on meie moto. Me oleme jätkusuutlikud ja konkurentsivõimelised.

 

Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni asusime toetama, kuna soovime jagada rõõmu heast veinist, ja et koos toetada teadlikku tarbimist ning edendada Eesti joogikultuuri.