Meil on rõõm teavitada, et Tridensi sortimenti on lisandunud COCCHI Vermutid ja Grappad. COCCHI on 130 aastat tagasi loodud ikooniline pereettevõte, kes hakkas tootma premium vermuteid Piemontes, mis said laialdase tuntuse oma kvaliteedi ja maitseomaduste poolest. Vürtsid käsikäes veinidega on Cocchi vermutite aluseks, austades vanu retsepte ja Giulio Cocchi ainulaadset käekirja. Cocchi vermutid on ajakirja Drinks International andmetel olnud kuus aastat järjest enimmüüdud ja populaarseimate kaubamärkide seas.
Vermutite valikust leiate:
COCCHI VERMOUTH AMERICANO BIANCO 16,5% 75CL
COCCHI VERMOUTH AMERICANO ROSA 16,5% 75CL
COCCHI VERMOUTH DI TORINO STORICO 16% 75CL
COCCHI VERMOUTH AMARO DOPO TEATRO 16% 75CL
COCCHI VERMOUTH BAROLO CHINATO BOX 16% 50CL
COCCHI VERMOUTH EXTRA DRY PIEMONTESE 17% 50CL
Grappade valikust leiate:
COCCHI GRAPPA BIANCA DEL PIEMONTE 40% 70CL
COCCHI GRAPPA DOREE DI MOSCATO 40% 70CL
Tooted on müügil ja allpool leiate toodete kohta lisainfot!
COCCHI VERMOUTH AMERICANO BIANCO 16,5% 75CL
Päritolumaa: Itaalia
Piirkond: Piemonte
Maitse: Maitse on kerge ja ürdine ning meeldivalt mõrkjas, väga heas tasakaalus.
Serveerimine: Klassikalises versioonis serveeritakse seda hästi jahutatult 4°C juures jääkuubikutega kokteiliklaasis, millele on lisatud seltzer, et vabastada kõik selle aroomid ja parfüümsus.
Maitse: Maitsestatud looduslike lillede ja vürtside ekstraktidega, tunda on emajuur, tsinchona ja tsitrusviljad, nagu Cocchi Americano Bianco puhul, kuid lisatud on veel ingverit, vaniljet ja roosi kroonlehti.
Serveerimine: Sobib nii aperitiiviks serveerituna jää ja sooda veega, lisandiks greibikoor. Proovi ka ingveriõlu või sidruni limonaadiga!
Serveerimine: Maitsev puhtalt jääl ja väikese sidrunikoorega. Hädavajalik alus kõige klassikalisemate kokteilide loomisel Negronist Manhattanini. Serveeri 8-10°C kraadi juures.
Maitse: Maitse on pehme ja nauditav, kergelt mõrkja ning intensiivse alatooniga, mida iseloomustavad rabarber ja puidused noodid ning kuivatatud vürtsid. Järelmaitse on pehme, pikk ja kompleksne.
Serveerimine: Sobib nii aperitiiviks serveerituna jää ja sidruniviiluga või iseseisvalt 4°C juures apelsinikoorega, ideaalne ka erinevatesse kokteilidesse.
Maitse: Maitse on pehme ja nauditav, kergelt mõrkja ning intensiivse alatooniga, mida iseloomustavad rabarber ning kuivatatud vürtsid nagu kardemon. Järelmaitse on pikk ja väga kompleksne.
Serveerimine: Serveerida toatemperatuuril, ideaalne õhtusöögi lõpetuseks. Proovi ka veidi kuumutatuna, lisades vermutile apelsinikoore viilu.
Maitse: Cocchi Extra Dry on äärmiselt elegantne eraldiseisev vermut, esile tulevad värsked õuna-, meloni- ja valgeõielised noodid, mis on kaunilt tasakaalus kardemoni, koirohu, koriandri ja angelica aromaatsete botaaniliste nootidega. Piemonte piparmünt ja sidrunikoor toovad maitsele rohtseid noote ja sära, luues ainulaadse isikupära.
Serveerimine: Cocchi Extra Dry töötati välja selleks, et rikastada oma jäljendamatu iseloomuga klassikalisi kokteile nagu Martini või Bamboo (40 ml Cocchi Extra Dry segatuna 40 ml Dry šerriga, kaunistatud laimikoore või basiilikulehega), kuid see särab ka toonikuga serveerimisel.