Mis muudab Hine’i konjaki nii eriliseks?
Mis on see, mis muudab Hine’i konjakimaja nii eriliseks? Sellele küsimusele vastavad Tallinnas läbi viidud intervjuus Hine’i konjakimaja esindaja Per Even Allaire ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii. Intervjuu on leitav https://www.youtube.com/watch?v=kvx_7_GVN-w.
Intervjuus tutvustatakse Hine’i konjakimaja eripärasid, ajalugu ja põhitooteid ning räägitakse detailselt konjaki valmistamisest, kliimamuutustest Cognac’is, konjakiturul toimuvast ja paljust must.
Hine’i puhul on tegemist väikse iseseisva konjakimajaga, mis ei kuulu ühegi suure korporatsiooni alla. Hine on ainus konjakimaja, mis on saanud Tema Majesteedi kuninganna Elizabeth II kuningliku orderi, mis teeb Hine’ist Briti kuningakoja ametliku konjakivarustaja. Hine konjakimajal on olnud au olla kuningliku orderi omanik aastast 1962.
Nagu veinigi puhul on konjaki valmistamisel oluline roll viinamarjadel ja sellel, millisel pinnasel viinamarjad kasvanud on. Hine’i konjaki viinamarjad kasvatatakse Cognaci piirkonna kahes tippalampiirkonnas – Petite Champagne ja Grande Champagne. Hine’i konjakid on stiililt puuviljased, elegantsed ja ümarad, mida toetab taustal delikaatne puidusus.
Konjakid on saadaval Fine Brands e-poes https://finebrands.ee/