Relanghe on kuulsale Ceretto veinimajale kuuluv pereettevõte aastast 1994, mis valmistab käsitööna Piemonte traditsioonilisi maiustusi. Relanghe mõte ja idee ei olnud mitte see, et „võiks valmistada miskit toredat maiust“
vaid „kui asuda maailma parimate sarapuupähklite kodus, Piemontes, siis on patt kasutamata jätta võimalust tähistada sellise tooraine olemasolu“. Relanghe omanduses on koguni 80 ha sarapuupähklisalusid. Kuuludes samale perekonnale, on nii Ceretto kui ka Relanghe filosoofia ühtne – tooraine päritolu tähtsuse ja toote kvaliteedi osas ei ole järeleandmisel kohta.
Tõeliste käsitööliste kambas on ka Enrico Crippa, kes on 3 Michelini tärni restorani Piazza Duomo peakokk ja hing.
Valikus on kommid, dražeed, turron’id, šokolaaditrühvlid ja
„-kullakangid“, traditsioonilised jõulusaiad panettoned ja palju muud – selle kõige keskmes loomulikult Piemonte IGP sarapuupähklid.
Relanghe tooted on saadaval meie veinipoes, tule avasta oma lemmikud!
|