BOCUSE D’OR 2021 finaalvõistluse toetajate seas on S.Pellegrino

 

26.-27. septembril Prantsusmaal Lyonis toimuv Bocuse D’Or 2021 finaalvõistlus toob välja osalevate kokkade loovuse ja tehnilised oskused, pühendumuse ja väärtused ning tähistab Haute Cuisine’i silmapaistvaid talente.

Kahe päeva vältel osaleb „kokkade olümpial“ 21 kokka koos meeskondadega kogu maailmast. Nad on jõudnud lõppvõistlusele läbi piirkondlike voorude ja näitavad žüriile oma suurepäraseid toiduvalmistamise oskusi kombinatsioonis originaalsuse, loovuse ja esteetikaga.

Eestit esindab Artur Kazaritski, kes pääses lõppvõistlusele möödunud sügisel Tallinnas toimunud Bocuse d’Or Euroopa valikvooru kaudu.

 

Seekordsel võistlusel on ajastule kohaselt mitmeid uuendusi.

Kui varasemalt on esimene võistlustöö serveeritud suurel vaagnal ja teine taldrikutel, siis sel aastal on teiseks võistlustööks kolmest käigust koosnev take-away komplekt, mida tuleb esitleda meeskonna poolt loodud korduvkasutatavas taimse päritoluga materjalist karbis.

Esmakordselt antakse välja „Social Commitment Award“ – sellega tunnustatakse sotsiaalset vastutust toiduga kaasnevais valdkondades, alates toiduabist kuni jäätmevastase võitluse ning vastutustundkliku põllumajanduseni.

 

Sanpellegrino on Bocuse d’Or organisatsiooniga koostööd teinud 20 aastat. Koostöös saab toetada tulevikku kujundavaid säravaid tegijaid ning aidata kaasa kogu sektori stimuleerivale, mitmekesisemale ja jätkusuutlikumale arengule.

 

Eestit esindab sel aastal Artur Kazaritski!

 

 

Bocuse d’Or Final 2021 finaali saab jälgida Bocuse d’Or kodulehel ja Fine Dining Lovers platvormil https://www.finedininglovers.com/article/bocuse-d-or-final-2021