Meie kõige suvisemal kuul rõõmustame teid terve kuu vältel ühe laheda eripakkumisega! Igal nädalal toome teieni ühe veinimaja kogu tootevaliku, mida saate osta 35% soodsamalt. Kõigil veinimajadel on pakkuda midagi suvist ning ka veine, mida tasuks endale veinikappi varuda. Esimesena toome teieni Canella veinimaja, mis toob endaga kaasa rea südasuviseid vahuveine.
Canella veinikeldri lõi 1947. aastal Luciano Canella, kes on tänaseni ettevõtte eesotsas. Abiks on tema 4 last: Alessandra, Lorenzo, Nicoletta ja Monica. Luciano huvi veinimaailma vastu tekkis tema vanemate väikeses restoranis Veneetsia lähistel, kus ta pidas sommeljee ametit. Ta armastab oma kodukandi veine ja on algusest peale keskendunud ainult sellele piirkonnale, Veneetsia ja Treviso aladele. Canella on spetsialiseerunud eelkõige Prosecco tootmisele pöörates suurt tähelepanu kvaliteedile ja olles samaaegselt väga uuendusmeelne. Canella Proseccod on võitnud palju tunnustust ja rahvusvahelisi auhindu.
CANELLA
Lido Prosecco
Itaalia
Esmakordselt Prosecco valmistamise ajaloos on antud luba toota Rose Proseccot, mis on segu 85% Glera ja 15% Pinot Noir viinamarjadest.
Aastakäigu Prosecco jaoks valitakse antud aasta parimad palad välja ja nendest tehakse charmat meetodil vahuvein. Canella Millesimato on ühtlase püsiva mulliga, värvuselt õlgkollane. Lõhnapuketis leidub lilli ja puuvilju. Valged virskud ja pirnid moodustavad põhimaitse. Hape on apetiitne ja jook garanteeritult rõõmupakkuv.
Brut 47 vahuvein on saanud nime veinimaja asutamisaasta, 1947. auks. Kasutatud kohalikke oma aia Glera ja Chardonnay marju. Veinil on õlgkollane helk, mullid püsivad pikalt. Ninas on vahuvein hästi puuviljane. Hape on värkendav ja üldmulje heas tasakaalus.
Bellini originaalretsept koosneb kahest osast: Proseccost ja ühest osast naturaalsest virsikumahst, millele on lisatud mõned tilgad metsvaarikamahla. Bellini valmistamiseks kasutatakse vaid spetsiaalselt kasvatatud ja välja selekteeritud ideaalselt küpseid ja mahlaseid valgeid virsikuid. Bellini tootmisel ei lisata mingeid säilituaineid, mis garanteerib joogi suurepärased maitseomadused ja aroomi.