Silvestris… ütles metsik, looduslik ja loodusele truu.
Silvestris. Naturaalne vein. ′′ Suur ja kontsentreeritud, kuid Carignani kaubamärgiga hapuka twangi ja funklikkusega. Veidi suitsune ja tolmune, nagu lõpusirgele avaneb, kuid kokkuvõttes suurepärane vein, mis näitab palju piirkondlikku ja sordipärasust.” @themorningclaret umbes 2018 aastakäik.
Silvestris… metsik, looduslik ja looduslik. GRATAVINUM Silvestris on naturaalne vein, nagu seda tehti tuhandeid aastaid tagasi: Just fermenteeritud viinamarjamahl viinamarjamahl viinamarja metsikute pärmidega ja ilma ühegi muu keemilise lisandita. Ökoloogilistest viinamarjaistandustest, mis pole kunagi saanud ühegi kemikaali agressiivsust, loodusliku maa olemuse maksimaalset väljendust.
Vaata lisa Vinosfairi FB
La Cuvee on viinamarjade esimese pressimise käigus saadud kõige üllamate virrede südamete ja peade vaheline tass.
⠀⠀⠀⠀
See on sädelev, mis võib levida eelroast teistele söögikordadele, kuna see on gastronoomiline ja mitmekülgne.
La Cuvee aretus on üle 30 kuu ja mõõdukas annus 6 grammi liitri kohta.
⠀⠀
–
La Cuvee on viinamarjade esimesel pressimisel saadud südamete ja pea vaheline montaaž.
⠀⠀
See on vaht, mida saab pikendada eelroast teistele toidukordadele, kuna see on mitmekülgne ja toidusõbralik.
La Cuvee on 30-kuune kasvatus ja mõõdukas annus 6 grammi liitri kohta.
⠀⠀
–
La Cuvee on viinamarjade esimese pressimise käigus saadud kõige üllamate virrede südamete ja peade vaheline montaaž.
⠀⠀
Ideaalne eelroana, mida saab pikendada ülejäänud toidukorrale. Gastronoomiline ja mitmekülgne.
La Cuvee on laagerdunud üle 30 kuu ja keskmise annusega 6 grammi liitri kohta.