Head veinisõbrad!

Lähenevat sõbrapäeva meeles pidades, oleme teinud toreda eripakkumise, milega oma kalleid sõpru ja lähedasi üllatada. 12.-14.veebruaril on kõik roosad joogid 10% sõbralikuma hinnaga. Armsat sõbrapäeva!

Pakkumine kehtib kõikides meie kauplustes ja e-poes www.edrinks.ee

VEEBRUARIKUU PÜSIKLIENDIPAKKUMISED

PURTSE LÄÄNEMERE RAPSOODIA 4,7%VOL 0,33L x12.

Humalasortidest on kasutatud Ekuanot, Citra, Mosaic.

Aroom: intensiivne, tunda humalaid, värskeid kuusevõrseid, troopilisi puuvilju, mangot, mandariini, kuivatatud sidrunikoort, ürte
Maitse: keskmise täidlusega, heas tasakaalus, elegantse ja keskmise humalase mõrkjusega, on tunda kuusevõrseid, troopilisi puuvilju, mangot, tsitruselisi, kerget tanniinsust, õlu on pika järelmaitsega.

 

PURTSE LAINE MURDJA

5,5%VOL 0,33L x12.

Humalasortidest on kasutatud Chinook, El Dorado, Yello Sub.

Aroom: intensiivne, tunda linnaseid, humalaid, troopilisi puuvilju, mangot, greipi, värskeid kuusevõrseid, ürte, kergeid kreemiseid ning pärmiseid noote
Maitse: poolkuiv, lopsakalt puuviljane, õlu on keskmise täidlusega, heas tasakaalus, elegantse- üle keskmise humalase mõrkjusega. Sobib suurepäraselt praetud valge kalaga,grillitud krevettidega, värskemate juustudega.

 

TERRE DEL BAROLO NEBBIOLO D’ALBA 14,0%VOL 0,75L

Kuiv, marjane, üle keskmise täidluse ja intensiivsusega, heas tasakaalus, maitses tunda maasikat, vaarikat, kirssi, lagritsat, ürte ja kerget piprasust, järelmaitse on pikk, puuviljane, vürtsine. Sobib ulukilihaga, pardilihaga, keskmise täidluse- ja laagerdusajaga juustudega.

 

 

CARPINETO BRUNELLO DI MONTALCINO 14,0%VOL 0,75L

Maitselt kuiv, jõuliselt marjane, täidlase struktuuriga. On tunda kirssi, vaarikat, lagritsat, tumedat šokolaadi, röstitud pähkleid, tubakat, ürte, vürtse, vaniljet. Sobib küpsetatud hirvelihaga, mooritud veiselihaga, tomatise kastmega pastaroogadega, vanemate ja küpsemate juustudega.

 

DOMAINE LAFAGE CUVEE CENTENAIRE BLANC 13,0%VOL 0,75L

Lisaks pojengi ja natrisisside aroomidele on tunda ka veidi ananassi ja laimikoort, rohelisi õunu ja vaniljet. Maitses mahlased ananassid, greibid ja mesimelonid koos valge pipra nootidega. Karge ja selge, külluslik mineraalne vein, mille pikas järelmaitses on sidrunikreemi ja võimsat mineraalsust. Sobib kalasupiga, grillitud kalaga, veinis hautatud hapukapsaga, kana, küüliku- või sealihatoitudega, aedviljahautiste ja pardimaksaga.

STEINSCHADEN LÖSS & STEIN GRÜNER VELTLINER 12,5% VOL 0,75L

Kuiv, puuviljane, keskmise täidluse ning happesusega, maitses on tunda rohelist õuna, laimi, küdooniat, rabarberit, mineraalsust, vürtsikust, vein on pika- ja puuviljase järelmaitsega. Sobib suurepäraselt lõhe, hiidkrevettide, sealihast valmistatud roogadega, tandoori kanaga. Juustudest soovitame selle veiniga värskemaid lehma- ja kitsepiimast valmistatud juuste nagu Camembert, Caprino, Asiago, Brie.

Pakkumine kehtib kõikides eDrinksi kauplustus ja e-poes 01.02.-28.02.2021 või kuni kaupa jätkub.

HAKKAME SÄTTIMA! EV103

24.veebruari pidupäeva meeleolus hakkame juba sättima ja kutsume Teid osa saama kihisevate mullide eripakkumisest. Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamise traditsioonilisel toidulaual on esikohal erinevad suupisted, mille kõrvale sobivad ideaalselt elegantsed kihisevad joogid, mis lisavad tähtpäevale pidulikkust.

Pakkumine kehtib 19.-21.veebruaril kõikides meie kauplustes.

E-poes www.edrinks.ee kasuta sooduskoodi: EV103.

Head Pärnu mnt eDrinksi kliendid!

Anname teada, et Pärnu mnt pood on ajutiselt remondiks suletud 15.-17.02.2021

 Lähimad eDrinksi poed asuvad Haabersti 1 ja Põhja pst 17.

Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!

Meie kauplused asuvad

Pärnu mnt. 80, Tallinn. Tel. 6005200
Klooga mnt 10b, Tabasalu. Tel. 6001815
Vitamiini 1, Tartu Tel. 7331188
Haabersti 1, Tallinn. Tel. 6002004
Merivälja tee 24, Pirita
Tel. 6006151
Kalamaja, Põhja pst 17, Tallinn 

Tel. 6008026

Tartu Lõunakeskus, Ringtee 75, Tartu 

Tel.7304300

eDrinks OÜ

info@edrinks.ee

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.