Ilusat sõbrakuud armsad veinisõbrad! 

Käes on veebruar, kihisevate jookide kuu. Millega siis veel võtta vastu Sõbrapäeva ning tähistada kalli kodumaa aastapäeva kui klaasikese vahuveiniga. Veinisõbrad on valmis aitama ning koos leiame kindlasti just Teile meelepärase mullijoogi, veinivaliku pidulauale või mõnusa maiuse sõbrale kingikotti.

Oleme veebruaris avatud tavapärastel aegadel meie Lootsi 8 kauplus-salongis, ent meie rõõmukaste ja veine saate alati tellida ka läbi veebipoe www.veinisober.ee või meile kribades mailile info@veinisober.ee 

 

Selles kuus on oodata meie valikusse tagasi ka Ca de Medici Lambruscosid, mis peaksid veel enne Sõbrapäeva kohale jõudma, olge siis valvsad piiluma meie FB kontot, anname kindlasti nende tulekust teada läbi kihiseva rõõmukasti pakkumise.

 

Mõnusat avastamist ja kohtumiseni heade veinide kodus.

Rõõmukasti pakkumised veebruarikuus

Veebruarikuu rõõmukastidest võib leida loomulikult vahuveine, toredaid valgeid ning tummiseid punaseid. Oleme pannud kokku neli erinevat valikut, kust iga veinisõber leiab midagi meelepärast. Rõõmukastid on alati soodsamate hindadega ning neid saab tellida kirjutades meie mailiaadressile info@veinisober.ee või FB kodulehel vesteldes.

 

Esimeseks rõõmukastiks saab olema vahuveinide kuuspakk. Fantini Swarwoski vahuveinid on taaskord kohal ja sobivad oma elegantse välimuse poolest ideaalselt sõbrapäeva kingikotti. Lisaks oleme juurde pannud ka sädelevad BRILLA Proseccod, mis sädelevad tõepoolest nii seest kui väljast ning valikus ka populaarne Rose Prosecco. Täidlust ja tekstuuri lisavad, aga väärika Lõuna-Aafrika veinimaja Simonsig vahuveinid. Viimased on valmistatud traditsionaalsel meetodil ning teevad silmad ette nii mõnelegi šampanjale. Võta üks või meki teist, kõik nad on ideaalsed valikud pidulauale. Kastide arv on piiratud, niiet kes ees see omanik. Kullerdamine tasuta ning kasti maksumuseks on 64 euri ja sisaldab see järgmist:

 

1 pdl Fantini Gran Cuvee Swarowski Bianco Brut, Itaalia

1 pdl Fantini Rose Brut Swarowski, Itaalia

1 pdl BRILLA Rose Prosecco, Itaalia

1 pdl BRILLA Prosecco Brut, Itaalia

1pdl Simonsig Kaapse Vonkel Brut, LAV

1 pdl Simonsig Kaapse Vonkel Brut Rose, LAV

 

Teiseks kastiks on valgete veinide segarõõmu kuuspakk. No siit võib samuti leida palju Itaaiast pärit valgeid veine. Uuena on meie valikus Fantini maja Pecorino marjast valge vein, kindlasti toredaks vahelduseks mereanni nautlejatele. Lisaks on selle kastikesega võimalik maha pidada üks tore Pinot Grigio marja koolitusõhtu koos sõpradega. Nimelt on valikus lausa neli erinevat Pinot Grigio marjast veini, mis kõik ka pärit erinevatelt pinnastelt ning piirkondadest. Eks siis andke meilegi tagasisidet, missugune osutus vaieldamatult parimaks. Täidlust ning finessi annab juurde Albarinio marjast valge vein Rias Baixase piirkonnast Hispaaniast. Kastikese maksumuseks on 50 euri ja sisaldab tema järgmist:

 

1 pdl Gran Sasso Pinot Grigio, Itaalia

1 pdl Riff Pinot Grigio, Itaalia

1 pdl Fantini Pecorino, Itaalia

1 pdl Alba Martin Albarinio, Hispaania

1 pdl Perlage Pinot Grigio, Itaalia

1 pdl Villa Loren Pinot Grigio, Itaalia

 

Kolmandaks valikuks on loomulikult punaveinide kast. Selle aasta talv teeb ju ainult rõõmu, sest lund on viimaks piisavalt, saab suusatada ning lumeingleid vorpida ja tunda rõõmu tõelisest talve võlumaast. Sellistel krõbedatel, ent muinasjutuhõngulistel õhtutel on mõnus kamina ees end soojendada ja koos sõpradega rüübata punaveine. Siin kastis on sellised toredad valikud, mis sobivad nii roogade kõrvale kui niisama nautimiseks. Vaatame siis korra sisse ka, Pinot Noir, ideaalne pardiliha kõrvale, Negroamaro, Primitivo ning Sangiovese on mõnusad koos tükikese juustuga. Pinotage ning Cabernet Merlot kõrvale valmistage üks mõnus lihahautis ning nautige seda hetke. Püsige terved ja nautige seda ilu! Selle kasti maksumuseks on 60 euri ning sisaldab tema järgmist:

 

1 pdl Alois Lageder Miumuet Pinot Noir

1 pdl Riff Merlot Cabernet

1 pdl Doppio Passo Negroamaro

1 pdl Gran Sassso Primitivo

1 pdl Simonsig Pinotage

1 pdl Perlage Marche Sangiovese

 

PS. Kullerdamine on endiselt tasuta. Andke oma soovidest julgelt meile teada ja täname, et te meil olemas olete. Cheers!

Neljandaks valikuks on kast, mis annab märku ka saabuvast kevadest. Siit leiate uue värske aastakäigu meie armastatud Fantini Rose veini ning uuena avastamiseks ka Gran Sasso Sangiovese marjast punaveini. Sekundeerivad neile aga Primitivo ning Pecorino. See kast on väga hea hinna ning kvaliteedi suhtega ja soovitame kõigile veinisõpradele. Kasti on saadaval tõesti veel vaid piiratud kogustes. Kastike täis rõõmu tuleb teie koju kõigest 49 eur eest ning sisaldab tema järgmist:

 

2 pdl Gran Sasso Sangiovese

2 pdl Gran Sassso Primitivo

1 pdl Fantini Rose

1 pdl Fantini Pecorino

 

Veinisõbra Tallinna kauplus, Lootsi 8 Tallinn
Telefon +372 53 023 009, email: info@veinisober.ee
Oleme avatud: E-R kell 11-18, L kell 11-15

www.veinisober.ee

Jälgi meid Facebookis