ALTIA Eesti uudiskiri
Saaremaa Gin võitis rahvusvahelisel „Gin Master 2020“ konkursil kolm medalit!

2020. aasta on toonud Saaremaa džinnidele rohkelt tunnustust. Suvel pärjati Saaremaa RHU Gin tiitliga ”Eesti Parim Alkohoolne Jook 2020”. Äsja võitsid Saaremaa džinnid kolm medalit prestiižel rahvusvahelisel võistlusel Gin Masters 2020.

Saaremaa DRY Gin – kuldmedal
Saaremaa RHU Gin – hõbemedal
Saaremaa CUR Gin – hõbemedal

Koskenkorva ja Xanté liköörid pälvisid “Liqueur Masters 2020” võistlusel mitmeid medaleid!
Koskenkorva Salmiakki – “Master”
Koskenkorva Lemon – “Master”
Koskenkorva Ginger – “Silver”
Sellel aastal müügile tulnud Koskenkorva Lemon ja Ginger liköörid on vähese suhkrusisaldusega ning on valmistatud ainult naturaalsest toorainest.

Xanté Gognac & Pear – “Master”
Xanté Coconut Cream & Pear – “Gold”
Xanté Gognac & Pear on unikaalne segu magusatest Belgia pirnidest ja valitud Prantsusmaa konjakitest.
Xanté Coconut Cream & Pear liköör on laktoosivaba ning veganitele sobilik.

UUS!
Corte Delle Calli Prosecco Rose Extra Dry
Prosecco Rose on maitselt poolkuiv, puuviljane ja marjane, peene happega ja värske iseloomuga. Sobib roheliste salatitega, kus koostisosaks mereannid, aperitiiviks ning vürtsikate roogade kõrvale.
Millist vahuveini toidu kõrvale valida?
Hästi valitud vahuveini peetakse ainsaks veiniks, mida võib serveerida läbi kogu söögikorra. Tänu erilisele hapukusele mahendavad vahuveinid toidu rasvasust ja aitavad luua tasakaalustatuma terviku. Vaadake nõuandeid vahuveini ja toidu kombineerimiseks!
Jälgi meid Instagramis!
Tule sõbraks Facebookis!
t
 info@altia.ee