Seekordsel NADA Talkil (esmaspäeval, 17.02 kell 12:00) vestleb Peeter Albertiga jätkusuutlikuse teemadel ning millised on olnud restoran Nolla suurimad probleemid sellel teekonnal ja ühtlasi ka edusammud. Lisaks põrgatatakse teemal kas ja kui palju sõnapaari “zero waste” rohepesuna kasutatakse ning mis on Alberti soovitused restoranidele.
Peale bioloogia õpinguid asus Albert Franch Sunyer köögipoolele teadmisi ammutama Michelini tärnidega pärjatud Barcelona restoranidesse Angle ja Abac. Albert leidis oma käekirja töötades kondiitrina ja tema vispel pole kunagi käehaardest kaugemal. Tema kogemus varieerub tuntud hotellidest kuni Helsingi restoranide Chez Dominique, Olo ja Grönini. 2017. aastast on ta üks restoran Nolla kaasasutajatest, mis oli ühtlasi üks esimesi Skandinaavia zero waste restorane.
Talk on tasuta ja piiratud kohtade arvuga, palume eelnevalt registreerida: https://www.facebook.com/events/849576358861678/
NB! teisipäeval, 18.02 kell 19:00 toimub toimub järjekorras teine NADA by Fotografiska õhtusöök külalisega. Sel korral kokkame “neljal käel” koos erikülalise Albert Franch Sunyeriga restoranist Nolla (Helsingi).
Rohkem infot ja registreeri: https://www.fotografiska.com/tallinn/nada_by_fotografiska/