Selle aasta esimeses kuus oleme fookusesse vĂ”tnud pĂ€ikselised Itaalia ja Austraalia! Jaanuarikuu eripakkumiste seast leiate suurepĂ€raseid veine nii Toskaanast, Kampaaniast kui ka Sardiiniast! Lisaks veinidele leiab meie pakkumiste seast ka uued pĂ€ikselised liköörid Itaaliast ning avastamist vÀÀrt dĆŸinnid Austraaliast!
Pakkumine kehtib ajavahemikul 01.01.-31.01.23 kÔikides meie kauplustes ja e-poes vÔi kuni kaupa jÀtkub.
SANTA TRESA IL GRILLO SPUMANTE ORGANIC 12,5%vol 0,75L
Valmistatud Grillo (tuntud ka kui Riddu) viinamarjasordist. Aroomis tulevad esile valgete lillede ja sidruni vĂ€rsked aroomid. Maitse on pehme ja peene mulliga. Heas tasakaalus tsitruste, kĂŒpsete luuviljade ja vĂ€rske happega. VĂ€ga mitmekĂŒlgne vahuvein, ideaalne aperitiiv, sushi, aurutatud koorikloomad, lĂ”he- juustukook.
ABBAZIA CUVEE PRESTIGE SPUMANTE EXTRA DRY 11,0%vol 0,75L
Valmistatud Glera viinamarjadest Charmat meetodil. Kahvatu Ôlgkollase vÀrvusega. Puuviljase aroomiga, milles tulevad esile Ôunad ja akaatsia Ôied. Maitse on vÀrske, sÀrtsakas ja puuviljane.
Hea seltskonna- ja piknikuvein. Valmistatud Pinot Grigio viinamarjadest. Maitses ja aroomis tulevad esile Ôunad, pirnid, tsitrused ja melon. Hea aperitiiv. Sobib vÀrskete salatitega, valge kala, kanaliha ja vÀrskete juustudega.
Viinamarjad korjatakse Gallura parimatelt  viinapuuaedadelt. Pinnaseks on murenenud graniitmuld, mis annab veinile mineraalsust ja vÀrskust.
Aroomis tulevad esile valged lilled, heledad puuviljad, virsik, pirn, mÔrumandlid ja tsitrusviljade koored. Maitse on vÀrske, pehme, pika mineraalse jÀrelmaitsega.
Piirkonna iidne veinivalmistamise traditsioon ja asutaja kirg on loonud ideaalsed tingimused suurepÀraste veinide tootmiseks. Aroomis tulevad esile kuivatatud aprikoos, ananass, magnooliaÔied ja röstitud sarapuupÀhkli noot. Maitse on vÀrske, rikkalik, pehme, heas tasakaalus happesuse ja meeldiva mineraalsusega.
Modernse stiiliga Chianti, mis on hea kaaslane erinevate toitude kĂ”rvale, kuid sobib ka lihtsalt niisama nautimiseks. Aroomis tuleb esile kirss, tume ploom, oliiv jaÂ ĂŒrdid. Maitse on mahlaselt marjane, heas tasakaalus vĂ€rske happe ja pehme marja tanniiniga.
Valmistatud Cannonau viinamarjasordist, mida tuntakse ka kui Grenache. Viinamarjad korjatakse veiniaedadest, mis asuvad 300 – 450 meetri kĂ”rgusel merepinnast. Aroomis tulevad esile kĂŒpsed punased ja mustad metsmarjad, tume ploom. Maitse on tĂ€idlane, ĂŒmar, heas tasakaalus marjaste tanniinidega.
KÀÀritamine toimub roostevabast terasest mahutites ja vein jĂ€relkĂŒpseb pudelis 6 kuud. Aroomis tulevad esile kĂŒpsed tumedad luuviljad ja punased marjad. Maitse on vĂ€rske, pehme, elegantne, tasakaalustatud tanniinidega.
Valmistatud Cabernet Sauvignon 30% ja
Sangiovese 70% viinamarjadest. MÔlemat marjasorti on kÀÀritatud eraldi. Veini laagerdatakse 225L Prantsuse tammevaatides 30 kuud ja pudelis 4 kuud.
Aroomis tulevad esile vÀrsked metsmarjad, tume kirss ja mustsÔstar. Maitse on vÀrske, mahlane, hÀsti tasakaalustatud tanniinidega.
COL DI LAMO ROSSO DI MONTALCINO DOC 13,5% VOL 0,75L
Aroom on intensiivne, esile tuleb vÀrskete metsamarjade ja tumeda kirsi aroom. Maitse on vÀrske ja harmooniline, suurepÀraste ja tasakaalustatud sametiste tanniinidega.
Col di Lamo on Montalcinos ĂŒks orgaanilise veinivalmistamise juhtivaid veinimaju.
COL DI LAMO BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 14% VOL 0,75L
Aroom on intensiivne ja harmooniline, milles kerkivad esile ploom, pĂ”ldmari ja peen puidune noot. Maitse on rikkalik, ĂŒmar, pika ja kestva jĂ€relmaitsega, mida ilmestavad kĂŒpsed metsamarjad ja Ă”rn puidune noot. Veinide valmistamisel ei kasutata kultuurpĂ€rme, samuti on veinid filtreerimata. Kogu töö toimub algusest lĂ”puni kĂ€sitsi. Tegemist tĂ”elise ‘boutique’ tĂŒĂŒpi tootjaga selle mĂ”iste parimas tĂ€henduses.
See iidne alkohoolne jook saadakse Sorrento PGI sidrunikoorte leotamisel alkoholis. Sorrento sidruni mahl on
madala happesusega ja selle koores on erakordselt kvaliteetsed eeterlikud Ôlid, mis
annavad LemoncelloŽle tÀidluse ja aroomi. Lemoncello Santo Spirito on tugeva aroomi ja intensiivse maitsega suurepÀrane jook nii aperitiivi kui digestiivina.
viinamarjadest saadud punasel veinil ja hapukirssidel pÔhinev jook, tuntud terves Abruzzo piirkonnas.
Aroomis tuleb esile tuleb musta kirsi ja metsmarjade aroom. Maitses on magusus koos sametise pehmuse ja hapukirsside hapukusega, mis annab tÀiusliku tasakaalu.
Lisaks kolme erinevat sorti oliivide kĂŒlmpressitud Ă”list ja oliivilehtede teest kasutab tootja kaÂ ĂŒrte, nagu rosmariin ja loorberileht, mis suurendavad Vahemere tunnet, samas kui Austraalia kohalikud makadaamiapĂ€hklid ja sidrunmĂŒrt muudavad dĆŸinni austraalialikuks.
Four Pillars Rare Dry Gin on destilleeritud tervete apelsinidega. Lisaks on dĆŸinni teatud koostisosad pĂ”hiliselt Austraalia pĂ€ritolu. Tasmaania pipar lisab soojust ja vĂŒrtsi ning sidrunmĂŒrt asendab traditsioonilist sidrunit. KĂ”ik on destilleeritud kohaliku teravilja piiritusega ja lahjendatud kohaliku Yarra Valley veega.